WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG EXPRESS Bestelwagen 1.4 103PK
Bouwjaar 03-2003 - 05-2005

ABS sensoren MG EXPRESS Bestelwagen 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vieze ABS-sensoren op uw MG EXPRESS Bestelwagen 1.4

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Jurid Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG EXPRESS Bestelwagen komen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMINILDV. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.