WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG EXPRESS Bestelwagen 1.8 117PK
Bouwjaar 03-2003 - 05-2005

ABS sensoren MG EXPRESS Bestelwagen 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MG EXPRESS Bestelwagen 1.8

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG EXPRESS Bestelwagen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATFIATBMW. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?