100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG EXPRESS Bestelwagen 2.0 TD 101PK
Bouwjaar 03-2003 - 05-2005

ABS sensoren MG EXPRESS Bestelwagen 2.0 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOKIASUZUKI. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw MG EXPRESS Bestelwagen 2.0 TD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de MG EXPRESS Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.