WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZR 2.0 TD 113PK
Bouwjaar 12-2002 - 04-2005

ABS sensoren MG MG ZR 2.0 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MG ZR 2.0 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke MG MG ZR heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw MG

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.