100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZS Hatchback 1.6 111PK
Bouwjaar 11-2001 - 10-2005

ABS sensoren MG MG ZS Hatchback 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Vieze ABS-sensoren op uw MG MG ZS Hatchback 1.6

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MG ZS Hatchback komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.