WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZS 1.6 107PK
Bouwjaar 07-2003 - 04-2005

ABS sensoren MG MG ZS 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MG MG ZS 1.6

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MG ZS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen.