WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGB Cabriolet 1.8 97PK
Bouwjaar 06-1975 - 01-1980

ABS sensoren MG MGB Cabriolet 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw MG MGB Cabriolet 1.8

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG MGB Cabriolet. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.