WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI John Cooper Works 218PK
Bouwjaar 03-2006 - 09-2006

ABS sensoren MINI MINI (R50, R53) John Cooper Works

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw MINI MINI (R50, R53) John Cooper Works

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI (R50, R53). Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILESUBARUJAGUARMASERATIPONTIACFERRARI. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.