WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 105PK
Bouwjaar 07-2006 - 06-2012

ABS sensoren MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) 1.5

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUCADILLACLOTUSRENAULT. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) komen.