100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI COLT VI 1.5 98PK
Bouwjaar 09-2004 - 02-2006

ABS sensoren MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Elke MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A) 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI COLT VI (Z3_A, Z2_A)

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSPONTIACVOLVOLAND ROVERROVER. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..