100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GALANT IV 2.0 105PK
Bouwjaar 05-1989 - 12-1992

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT IV (E3_A) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI GALANT IV (E3_A) 2.0

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GALANT IV (E3_A) komen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWKIAROVERBEDFORDDAIMLER. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.