100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GALANT V 2.0 122PK
Bouwjaar 04-1993 - 03-1995

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT V (E5_A, E7_A, E8_A) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI GALANT V (E5_A, E7_A, E8_A) 2.0 past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI GALANT V (E5_A, E7_A, E8_A)

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.