WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen 2.8 TD 125PK
Bouwjaar 10-1996 - 07-2001

ABS sensoren MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_) 2.8 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_) 2.8 TD

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI GALANT VI Stationwagen (EA_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.