WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GTO Coupé 3.0 AWD 280PK
Bouwjaar 05-1996 - 09-2000

ABS sensoren MITSUBISHI GTO Coupé (Z1_A) 3.0 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILECITROENVOLVO. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI GTO Coupé (Z1_A) 3.0 AWD

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GTO Coupé (Z1_A) komen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Textar, TRW, Zimmermann, Jurid en ABS Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.