WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus 1.8 82PK
Bouwjaar 03-1983 - 10-1986

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus (LO3_P/G, L0_2P) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus (LO3_P/G, L0_2P) 1.8

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI L 300 / DELICA II Bus (LO3_P/G, L0_2P) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGVAUXHALLVOLVOSUZUKIIVECO. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.