100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.0 4WD 86PK
Bouwjaar 08-1988 - 05-1994

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.0 4WD komen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.