100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 D 75PK
Bouwjaar 09-1991 - 09-2003

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 D

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) past. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENOPELSAABLOTUSSMART. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.