WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen 2.5 TD 4WD 87PK
Bouwjaar 11-1991 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V) 2.5 TD 4WD past.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI L 300 III Bestelwagen (P0_V, P1_V, P_2V)

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.