WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV 1.5 83PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1989

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI LANCER IV (C6_A, C7_A)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.