WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 76PK
Bouwjaar 07-1989 - 08-1990

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.5 komen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERLDVSUZUKILANCIA. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) past. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.