WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.6 i 122PK
Bouwjaar 09-1990 - 09-1992

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.6 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Elke MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.6 i heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.