WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V EVO III 269PK
Bouwjaar 08-1995 - 07-1996

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A) EVO III

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPSSANGYONGDAEWOO.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A) EVO III

Elke MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A) heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.