WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII 2.0 125PK
Bouwjaar 08-2005 - 12-2013

ABS sensoren MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A) 2.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A). De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.