100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 200PK
Bouwjaar 03-1999 - 08-2000

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan (TH) 3.5 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TH) 3.5 i

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MAGNA Sedan (TH) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.