100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i 4WD 209PK
Bouwjaar 08-2000 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 i 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 i 4WD komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ)

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.