WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 i Series II Ralliart 245PK
Bouwjaar 08-2002 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 i Series II Ralliart

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 i Series II Ralliart

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

APK-afkeur van ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVROVERLEXUS. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer.