WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 3.5 Series II Sports VR-X 222PK
Bouwjaar 08-2002 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 Series II Sports VR-X

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) 3.5 Series II Sports VR-X

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke MITSUBISHI MAGNA Sedan (TJ) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Brembo Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.