100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Sedan 2.6 i 133PK
Bouwjaar 04-1991 - 02-1994

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Sedan (TR) 2.6 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Sedan (TR) 2.6 i

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MAGNA Sedan (TR) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.