WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.0 i 190PK
Bouwjaar 04-1996 - 06-1997

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Stationwagen (TE) 3.0 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen (TE) 3.0 i

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.