100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MAGNA Stationwagen 3.5 i 211PK
Bouwjaar 08-2000 - 05-2003

ABS sensoren MITSUBISHI MAGNA Stationwagen (TJ) 3.5 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen (TJ) 3.5 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MAGNA Stationwagen (TJ)

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.