WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6 119PK
Bouwjaar 12-1991 - 08-1995

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIRENAULTPONTIACOLDSMOBILELANCIA. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A) 1.6

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.