WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.6 4WD 114PK
Bouwjaar 03-1992 - 07-1993

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A) 1.6 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A) 1.6 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLANCIALAMBORGHINIHYUNDAI. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A, CL_A) past.