WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.3 75PK
Bouwjaar 09-1995 - 07-2003

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A) 1.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A)

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.