WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE Hatchback 1.5 110PK
Bouwjaar 09-1995 - 08-1999

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI MIRAGE Hatchback (CJ_A) komen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDAFPLYMOUTH.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.