100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI MIRAGE V Coupé 1.5 110PK
Bouwjaar 09-1995 - 08-1999

ABS sensoren MITSUBISHI MIRAGE V Coupé (CJ - CM) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI MIRAGE V Coupé (CJ - CM) 1.5

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI MIRAGE V Coupé (CJ - CM) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.