100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD 220PK
Bouwjaar 11-2006 - 11-2012

ABS sensoren MITSUBISHI OUTLANDER II (CW_W) 3.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI OUTLANDER II (CW_W) 3.0 4WD past. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI OUTLANDER II (CW_W)

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.