WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO I 2.3 D 84PK
Bouwjaar 10-1984 - 09-1986

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO I (L04_G, L14_G) 2.3 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI PAJERO I (L04_G, L14_G) 2.3 D

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO I (L04_G, L14_G) komen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past.