100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 2.8 D 4WD 97PK
Bouwjaar 11-1993 - 07-1997

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W) 2.8 D 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W) 2.8 D 4WD komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W)

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.