100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top 3.0 170PK
Bouwjaar 10-2001 - 12-2006

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top (V6_W, V7_W) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top (V6_W, V7_W) 3.0 past. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO III Canvas Top (V6_W, V7_W) komen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, Lucas, Bendix en ABS Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFDAIHATSUDODGESUZUKIOLDSMOBILE.