WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT I 1.8 GDi 4WD 120PK
Bouwjaar 05-1999 - 02-2001

ABS sensoren MITSUBISHI PAJERO SPORT I (K7_, K9_) 1.8 GDi 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT I (K7_, K9_) 1.8 GDi 4WD komen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT I (K7_, K9_). Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en Creditcard Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.