WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE WAGON 2.4 131PK
Bouwjaar 11-1998 - 04-2004

ABS sensoren MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W) 2.4

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI komen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.