WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALTIMA 2.4 152PK
Bouwjaar 06-1997 - 08-2001

ABS sensoren NISSAN ALTIMA (L30) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN ALTIMA (L30) 2.4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN ALTIMA (L30) komen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTPONTIACPORSCHEROVER.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.