WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALTIMA 2.5 165PK
Bouwjaar 08-2001 - 09-2006

ABS sensoren NISSAN ALTIMA (L31) 2.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN ALTIMA (L31) 2.5 komen. Wij controleren altijd bij de NISSAN ALTIMA (L31) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.