WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CHERRY II Coupé 1.4 63PK
Bouwjaar 08-1980 - 02-1981

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Coupé (N10) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN CHERRY II Coupé (N10) 1.4. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN CHERRY II Coupé (N10)

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637