WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CHERRY II Coupé 1.5 69PK
Bouwjaar 08-1981 - 05-1982

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Coupé (N10) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN CHERRY II Coupé (N10) 1.5

Wij controleren altijd bij de NISSAN CHERRY II Coupé (N10) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen.