WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN CHERRY II Hatchback 1.4 63PK
Bouwjaar 08-1978 - 07-1981

ABS sensoren NISSAN CHERRY II Hatchback (N10) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN CHERRY II Hatchback (N10) 1.4

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

APK-afkeur van ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN CHERRY II Hatchback (N10).