100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV 3.0 193PK
Bouwjaar 03-1994 - 03-1999

ABS sensoren NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV (A32) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV (A32) 3.0

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV (A32) komen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSMGPEUGEOTMITSUBISHI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.