WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 265PK
Bouwjaar 11-2007 - 09-2014

ABS sensoren NISSAN MURANO II (Z51) 3.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN MURANO II (Z51) 3.5

Elke NISSAN MURANO II (Z51) heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.