WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 4x4 265PK
Bouwjaar 11-2007 - 09-2014

ABS sensoren NISSAN MURANO II (Z51) 3.5 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN MURANO II (Z51) 3.5 4x4

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, iDeal en PayPal Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEFERRARIBMWALFA ROMEO. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN MURANO II (Z51).

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.