WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NAVARA 2.4 124PK
Bouwjaar 06-1992 - 02-1997

ABS sensoren NISSAN NAVARA (D21) 2.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw NISSAN NAVARA (D21) 2.4

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN NAVARA (D21) komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABCHEVROLETDAEWOOGMC. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.